חומרים:
400 גרם פירות העונה חתוכים קוביות
1 כף סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כפות ליקר קירסאו תפוזים
50 גרם אטריות קדאיף
30 גרם חמאה או מחמאה (אם רוצים פרווה)
1 כף אבקת סוכר
1 יח’ תבנית אלומיניום חד פעמי בקוטר 8 ס”מ
אופן הכנה:
- ממיסים את החמאה ומערבבים אותה עם האטריות והאבקת סוכר.
- מכניסים את אטריות הקדאיף לתבנית האלומיניום ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ 8 דקות עד שהאטריות מקבלות צבע זהוב
- ממיסים את הסוכר במחבת ויוצרים קרמל.
- מוספים את מיץ התפוזים והפירות למחבת החם ומבשלים כ2 דקותבמרכז הצלחת
- מניחים את הקדאיף, עליו יוצקים את סלט הפירות.
- בהגשה בוזקים את ליקר הקרסאו ומדליקים את הליקר בזהירות רבה.