לבשל לט”ו בשבט: סלט פירות חם בשלהבת מוגש על אטריות קדאיף

יעל חן
|
ה' שבט התשע"ו / 15.01.2016 00:42
מתכננת שולחן ט”ו בשבט מרשים? קבלי מתכון מאת השף מאיר רוזנברג, ראש מגמת אמנות הבישול במכללת רימונים של רשת מלונות רימונים, והשף קונדיטור ארז עמוס, מנהל מגמת קונדיטוריה במכללת רימונים

 חומרים:

400 גרם פירות העונה חתוכים קוביות

1 כף סוכר

1/2 כוס מיץ תפוזים

2 כפות ליקר קירסאו תפוזים

50 גרם אטריות קדאיף

30 גרם חמאה או מחמאה (אם רוצים פרווה)

1 כף אבקת סוכר

1 יח’ תבנית אלומיניום חד פעמי בקוטר 8 ס”מ

אופן הכנה: