חומרים לעוף:
4 יחידות חזה עוף או כרעיים מפורקים
2 כף סילאן
2 ליטר מים רותחים
חומרים למילוי:
100 גרם משמש מיובש
100 גרם שזיפים מיובשים
50 גרם צימוקים
50 גרם חמוציות
2 כפות דבש
1 יח’ בצל בנוני קצוץ
3 יח’ עלי מנגולד (קצוצים)
3 כפות שמן
1/4 כפית פלפל שחור
מלח
אופן הכנה:
1. חותכים את המשמש והשזיפים לקוביות
2. מקפיצים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב ומוסיפים את עלי המנגולד
3. מערבבים את כל חומרי המילוי
4. פורסים ניילון נצמד, עליו מניחים את העוף ובשליש הקדמי של העוף מניחים את חומרי המילוי
5. מגלגלים את העוף בעזרת ניילון נצמד כמו סוכריה
6. את ה”סוכריה” נגלגל שוב עם נייר כסף ונבשל במים רותחים כ-25 דקות.
7. מוציאים את העוף מהניילון הנצמד
8. מערבבים את הסילאן עם המלח והפלפל עם גלילי העוף
9. את העוף צורבים במחבט כ-3 דק מכל צדדיו.
10. פורסים את העוף לטבעות ומגישים.