לקראת ראש השנה: סלט תפוח בדבש מתובל ברוטב ויניגרט

יעל חן
|
י"ב אלול התשע"ה / 27.08.2015 11:51
רשת גרג קפה מציעה מנת ספיישל חגיגית: סלט תפוח בדבש, בהשראת חג ראש השנה • קבלו את המתכון להכנת מנת הספיישל, באדיבות רועי אגאי – שף, קפה גרג

רשת גרג קפה מציעה מנת ספיישל חגיגית: סלט תפוח בדבש. מנת הספיישל נולדה בהשראת חג ראש השנה, שתוגש מתחילת חודש ספטמבר ועד סוף החודש.

מנת הספיישל מורכבת מסלרי, פטרוזיליה, תפוח ירוק, בורגול גס, עדשים שחורות, תערובת גרעינים קלויים, חמוציות וקוביות גבינת פטה. הסלט מתובל ברוטב ויניגרט דבש ומוגש עם לחם הבית.

 מצרכים:

50 גרם סלרי

30 גרם פטרוזיליה

25 גרם תערובת גרעינים ללא הקליפה

20 גרם חמוציות

100 גרם גבינת פטה

1 תפוח עץ חתוך לרצועות דקות

ויניגרט דבש, שמן ולימון

אופן ההכנה:

יש לערבב היטב את כל המצרכים בקערה למעט הגבינה.

לתבל בוויניגרט דבש, שמן ולימון.

להגשה: להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעל גבינת פטה.

• מחיר: 57 ₪ – לחברי מועדון: 46 ₪. המנה מתאימה גם לטבעונים

בתמונה: החברה לפיתוח הגליל