על דבר כזה לא תוותרו: טורטיה במילוי בשר מתוק פיקנטי

רחל ברגר מגישה מתכון של טורטיה במילוי בשר מתוק פיקנטי, לצד סלט שרי חריף פיקנטי וטחינה לבנה • מעדן שמתאים לכל הזדמנות
רחל ברגר
כ"ט אב התשע"ה / 13.08.2015 22:12

מצרכים (6 טורטיות):

500 גרם בשר טחון
100 גרם צנוברים קלויים
2 בצל קצוץ דק
חצי כפית קינמון
3 סילאן
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה:

לטגן במחבת את הבצל עד להזהבה
להוסיף את הבשר טחון
לטגן 10 דקות על להבה בינונית עד שהנוזלים נבלעים
ואז להוסיף את כל המרכיבים לעוד 20 דקות על להבה נמוכה עד שזה מוכן ולערבב כל הזמן שלא ידבק.
לקחת טורטיה
לשים 4 כפות גדולות ממלית הבשר בקצה הטורטיה ולגלגל ולהדביק בקצה עם מעט סילאן
לקחת מחבת פסים מרוח בספריי שמן
ולהניח את הטורטיות כשהתפר כלפיי מטה ולתת 3 דקות מכל צד, עד שיהיו פסים שזופים חרוטים על הטורטיות. לחצות לשניים באלכסון, ולהגיש לצד סלט שרי חריף פיקנטי וטחינה לבנה.

לסלט שרי:
15 עגבניות שרי חצויות לשניים
2 שיני שום קצוץ
גלגלים דקים של פלפל ירוק חריף מחצי פלפל
1/4כוס שמן זית משובח
1/2כפית מלח גס
מיץ מחצי לימון טרי

טחינה לבנה:
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס מים קרים
2 שיני שום כתוש
1/2כפית מלח
מיץ סחוט מלמון אחד שלם

מתכון

לאירוע מושלם – רחל ברגר קייטרינג 052-607-5513

הדפס כתבה

2 תגובות

הוסף תגובה חדשה
    ברמה
    17/08/2015 09:24
    שי
  1. הכנו את הטורטיות אתמול וזה פשוט מעדן , שווה לנסות

    תודה רבה רחל ברגר

  2. אלופה
    17/08/2015 18:07
    משתמש אנונימי (לא מזוהה)
  3. ממש כישרונית הלואי עלי כזה כישרון
    בתיה קסל