לאכול מהדרין • צפו בתמונות: משחיטת העוף ועד דרכו אל הצלחת

על רקע תחקירים בנושא כשרות העוף, יצאה משלחת מומחים לביקור במשחטת עטרה, בהכשרבד"צ 'בית יוסף' הממוקמת בכפר מנחם • צפו בתמונות
שייע קליין
כ"ח אב התשע"ה / 13.08.2015 17:41

בשבועות האחרונים עסק השיח התקשורתי ברשתות התקשורת החילוניות והחרדיות בנושא שחיטת העופות והבשר על כשרותם, על אנשי הצוות שעוסקים בשחיטתם.

בעיצומה של הסערה יצאה השבוע משלחת רבנים ליום סיור במשחטת עטרה – בפיקוח בד”צ בית יוסף, מיסודו של הגר”ע יוסף זצ”ל ובראשות בנו, רבע משה יוסף – הממוקמת ב’כפר מנחם’.

המשלחת הורכבה מפוסקים, דיינים, ראשי בתי הוראה המתמחים בכשרות ובשחיטה – ביניהם הרב יורם כהן, מו”צ קהילת נתיבות וראש בית דין “נחלת יוסף”, הרב יניב דהן, ראש כולל ובית הוראה “נחלת דוד”, הרב חברוני מו”צ ומראשי בית הדין “נחלת יוסף” קהילה ספרדית, הרב ראובן וושת רב הקהילה האתיופית, ומנהל מכון  “תורה לשמה” להסמכת שוחטים ומנקרים, והרב יצחק בוגנים מנהל מערכת כשרות רבנות נתיבות.

המשלחת לוותה על ידי רב המשחטה, הרב סינוואני, וכן נציגים מחברת “עטרה” ומטעם הבד”ץ, מנהל המותג הרב עמוס מיימון ושלום רוחם, מנהל מכירות אזור דרום.

במהלך הביקור, נחשפה המשלחת  לתהליך השחיטה  מתחילתו ועד סופו, החל מקבלת העוף בעודו חי ועד לאריזתו הסופית.

צפו בתמונות.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות