מצרכים ואופן הכנה:
1/4 כוס גרגירי קפה למהול ב-3/4 כוס מים רותחים. לערבב טוב ולהניח בצד.
2 כוסות סוכר
4 ביצים שלמות לערבל 5 דקות במיקסר
1 כוס שמן
לתת קצת זמן 2-5 דקות.
ואז להוסיף אחד אחד:
1 כפית גדושה סוכר וניל/ וניל נוזלי
2 כוסות קמח
1/4 כוס אבקת שוקו
2 כפיות אבקת אפיה
להוסיף עכשיו את הקפה במים בהדרגה, תוך כדי עירבול, עד לתערובת אחידה וחלקה.
לאפות על 160 מעלות 1/2 עד 3/4 שעה.
לבדוק עם מקל שיפוד.
לגנאש:
2 כפיות קפה גרגירים
2.5 כפות מים רותחים
3 כפות שמן
1 כוס אבקת סוכר
לערבב ומיד לשפוך על העוגה גם כשהעוגה חמה.
עדיפות לכמות כפולה של הקרם לעוגה, כדי שאפשר יהיה לשפוך ולא למרוח, ועדיין תהיה שכבה עבה.