המתכון להכנת 5 מנות פילה דניס טרי נקי.
להניח בתבנית את הדגים ולפזר מלח גס.
הרוטב:
2 כפות מיונז
2 כפיות גרגירי חרדל דיז’ון
8 שיני שום כתוש
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
3 כפות מים קרים
אופן הכנה:
• לערבב היטב עד לאיחוד טעמים.
• לפזר על הדגים ובעזרת כף להבריש על כל הדג את הרוטב.
• להכניס ללא כיסוי את הדגים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, למשך 10 דקות.
• להוציא, לפזר במרכז הדג רבעי עגבניות שרי ומעל כוסברה קצוצה.
• להכניס לעוד 5 עד 7 דקות למצב גריל 200 מעלות.
• להגיש חם, לצד בורגול מבושל.
לבורגול:
1 בצל
2 כוסות בורגול
4 כוסות מים
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
1 כפית א. מרק
אופן הכנה:
• לטגן את הבצל עד להזהבה.
• להוסיף את הבורגול.
• להוסיף את המים הרותחים, מלח, פלפל שחור ואבקת מרק.
• לערבב היטב, להנמיך לאש הכי נמוכה, לכסות 15 דקות.
berger’s – קייטרינג לכל אירוע: 052-6075513