מיוחד לתשעת הימים: פילה דניס טרי בליווי בורגול מבושל

רחל ברגר
|
ה' אב התשע"ה / 21.07.2015 19:04
תשעת הימים כבר בעיצומם, ואם את מחפשת תפריט ‘לא בשרי’ – קבלי הצעה למתכון מהיר וגם מלא בריאות: פילה דניס טרי, בליווי בורגול מבושל

המתכון להכנת 5 מנות פילה דניס טרי נקי. 

להניח בתבנית את הדגים ולפזר מלח גס.  

הרוטב:

2  כפות מיונז 

2  כפיות גרגירי חרדל דיז’ון

8  שיני שום כתוש

1  כפית פלפל שחור גרוס טרי

3  כפות מים קרים

אופן הכנה:

• לערבב היטב עד לאיחוד טעמים.

• לפזר על הדגים ובעזרת כף להבריש על כל הדג את הרוטב.

• להכניס ללא כיסוי את הדגים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, למשך 10 דקות.

• להוציא, לפזר במרכז הדג רבעי עגבניות שרי ומעל כוסברה קצוצה.

• להכניס לעוד 5 עד 7 דקות למצב גריל 200 מעלות.

• להגיש חם, לצד בורגול מבושל.

לבורגול:

 1 בצל 

 2 כוסות בורגול

 4 כוסות מים

 1 כף מלח

 1 כפית פלפל שחור טחון

 1 כפית א. מרק

אופן הכנה:

• לטגן את הבצל עד להזהבה.

• להוסיף את הבורגול.

• להוסיף את המים הרותחים, מלח, פלפל שחור ואבקת מרק.

• לערבב היטב, להנמיך לאש הכי נמוכה, לכסות 15 דקות.

                                                                                                  berger’s – קייטרינג לכל אירוע: 052-6075513