בקיץ הישראלי, המתאפיין בחום רב ואחוזי לחות גבוהים, אנו מחפשים אוכל קל, מרענן ושאינו דורש שעות רבות של בישול, הכנה והתעסקות במטבח.
שף מאיר רוזנברג, השף הראשי של מלון רימונים גלי כנרת, מציע מתכונים העושים שימוש בירקות ופירות העונה, סלטי פסטות ועוף, המניבים מאכלים קיציים, מרעננים וקלים להכנה.
והפעם: יוגורט עם שמנת ופירות טריים.
חומרים:
1/2 כוס יוגורט עזים
1/2 כוס שמנת מתוקה מוקצפת
1/2 כוס פירות טריים חתוכים (משמש, נקטרינה, ענבים, דובדבנים ללא גרעין)
1 כפית אבקת סוכר
2 כפות גרנולה
אופן הכנה:
מזלפים את השמנת בכוס.
מעל השמנת מניחים חצי מכמות הפירות.
מעל הפירות את היוגורט.
מעל את שאר הפירות עם הגרנולה.