בקיץ הישראלי, המתאפיין בחום רב ואחוזי לחות גבוהים, אנו מחפשים אוכל קל, מרענן ושאינו דורש שעות רבות של בישול, הכנה והתעסקות במטבח.
שף מאיר רוזנברג, השף הראשי של מלון רימונים גלי כנרת, מציע מתכונים העושים שימוש בירקות ופירות העונה, סלטי פסטות ועוף, המניבים מאכלים קיציים, מרעננים וקלים להכנה.
והפעם: סורבה אבטיח צונן
חומרים:
1/4 אבטיח בגודל בנוני מקולף
2 כפות אבקת סוכר
1/4 כוס מיץ לימון טרי
אופן הכנה:
• מכניסים את כל החומרים לבלנדר וטוחנים אותם.
• לאחר הטחינה מכניסים למקפיא ל-5 שעות עד שהמסה קפואה.
• מחזרים לבלנדר לטחינה נוספת ומגישים.