כך מכינים עוגת גבינה מנצחת
אתי קצבורג מ'אותנטיות' שילבה במתכון עוגת הגבינה שלה גבינת עיזים 5%, מ'משק צוריאל' • אילו חומרים צריך, איך מכינים וכיצד מקשטים? הכל בפנים
אתי מקדימה גילוי נאות: אף פעם לא התיימרתי להיות שפית, וגם לא עמדתי ליד… מצד שני, אני אוהבת שיש תמיד אוכל טעים ובשפע. ושיעז מישהו להגיד שזה לא טעיייםםםםם!
אז תמיד כשאני רוצה לעבוד על אנשים שאני כן שפית, אני מכינה את העוגה הזו. היא תמיד מצליחה… ולא נשאר פירור. תיהנו.
החומרים:
7 ביצים מופרדות ורבע כוסות סוכר
750 גרם גבינת משק צוריאל 5 %
3 סוכר וניל
מעט מיץ לימון
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
אופן ההכנה:
- להקציף חלבונים + כוס סוכר.
- בקערה נפרדת לערבב: גבינה +סוכר וניל+ סוכר נותר +מיץ לימון.
- לאחד תערובות להוסיף קמח ולערבב.
- לאפות בתבנית עגולה קפיצית מס’ 26.
- להכניס לתנור חם, על חם 150 מעלות.
- אני מאד אוהבת לאפות את העוגה באדים – תבנית עם מים בתחתית התנור.
- לאפות במשך 50 דקות.
- לקרר היטב.
- כשהעוגה קרה, למרוח חצי חבילת ריבת חלב באופן אחיד.
- במיקסר להקציף שמנת מתוקה חצי כוס חלב ו2 כפות איסטנט פודינג. לשים מעל הריבת חלב.
- כיון שאני לא טובה בקישוטי עוגות (ראי לעיל), מעל הקרם אני אוהבת לעשות צורות עם הריבת חלב שנשארה, ומעל ה’בלאגן’ הזה תלולית של קליק בשחור לבן וזה נראה מליון דולר. במושגים שלי כמובן… אבל הכי חשוב טעים מאד.
תגובות
אין תגובות