מלאווח ממולא בגבינות

שרית מ'אותנטיות' שילבה במתכון המלאווח שלה גבינת עיזים צפתית 5%, גבינה בולגרית וגבינת 'מה-עז' – כולן מ'משק צוריאל' • "מעולה לארוחת החג, אבל גם לארוחת ערב מפנקת לילדים, כמעט בלי עבודה", אומרת שרית
שרית, אותנטיות
ג' סיון התשע"ה / 21.05.2015 01:02

 חומרים:

לתחתית:

בצק עלים / מלאווח. לרדד דק ולשטח בתבנית.

מלית:

3 ביצים

קופסת קוטג’

פרוסה בעובי של 1 ס”מ של גבינה בולגרית, מגוררת

3  כפות של גבינה משק צוריאל (לא זוכרת איך קוראים לגבינה הזו שקיבלנו בואקום..)

1  חבילה גרעיני תירס מתוק בשימורים

2  כפות קמח

איך מכינים?

  1. לטרוף את הביצים.
  2. להוסיף את הגבינות, לערבב,
  3. להוסיף את התירס (ללא המים (!)
  4. להוסיף את הקמח ולערבב טוב שלא יהיו גושים.
  5. לשפוך את המלית לתבנית מעל הבצק.
  6.  לסדר מעל זה פרוסות גבינה צהובה.
  7. להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך חצי שעה.  טיפ: כדי שהגבינה צהובה תישאר טובה, נוזלית ולא תישרף, באמצע האפיה לכסות את התבנית בנייר כסף.
  8. להגשה: לסדר ירקות חתוכים בצלחת, ופרוסות של גבינת “מה-עז” של משק צוריאל עם מעט שמן זית וזעתר מעל.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות