בורקס מבצק ספידי במילוי גבינות

דבורה, אותנטיות
|
ב' סיון התשע"ה / 20.05.2015 20:57
דבורה מ’אותנטיות’ שילבה במתכון הבורקס מבצק ספידי שלה מילוי של גבינות מבית ‘משק צוריאל’ • גבינה בולגרית, גבינת תבור וגם גבינת עיזים למריחה

חומרים (12 יחידות):

בצק:

2 כוסות קמח
חצי כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כפית שטוחה מלח

מלית:

100 גבינה בולגרית
100 גרם גבינת תבור
100 גרם גבינת עיזים למריחה
פלפל שחור גרוס
וקורט מלח

אופן הכנה: 

1. לערבב את הבצק (לא צריך מיקסר ולא צריך התפחה).

2. לרדד לקרוץ עיגולים בקוטר של כ10 סמ.

3. למלא כף מהמילוי ולסגור לחצי ירח.

4. למרוח ביצה ומעל לפזר שומשום.

5. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות.