איך מכינים שקשוקה חלבית?

ל' הכט, אותנטיות
|
א' סיון התשע"ה / 19.05.2015 00:12
ל’ הכט מ’אותנטיות’ שילבה במתכון השקשוקה שלה גבינת מה-עז של משק צוריאל • מה החומרים הנדרשים ואיך מכינים? הכל בפנים

החומרים: 

4 עגבניות בשלות

בצל בינוני

2 שיני שום

שמן זית

3 כפות קטשופ

מלח, פלפל

כפית סוכר

פפריקה לפי הטעם

1/4 כוס מים

פרוסות מה-עז של משק צוריאל.

20150518_214724

איך מכינים?

1. קוצצים ביד או במעבד מזון 4 עגבניות בשלות, בצל בינוני, ו2 שיני שום.
2. מעבירים למחבת חמה עם מעט שמן זית.
3. מאדים כחצי שעה. מוסיפים 3 כפות קטשופ, מלח ופלפל, כפית סוכר, פפריקה ורבע כוס מים.
4. מאדים 5 דקות נוספות.
5. יוצרים 5 גומות, שופכים ביצה לכל גומה, מכסים ומבשלים 3-4 דקות.
6. פורסים מה עז לפרוסות דקיקות, מפזרים על המנה ומגישים.