החומרים:
4 עגבניות בשלות
בצל בינוני
2 שיני שום
שמן זית
3 כפות קטשופ
מלח, פלפל
כפית סוכר
פפריקה לפי הטעם
1/4 כוס מים
פרוסות מה-עז של משק צוריאל.
איך מכינים?
1. קוצצים ביד או במעבד מזון 4 עגבניות בשלות, בצל בינוני, ו2 שיני שום.
2. מעבירים למחבת חמה עם מעט שמן זית.
3. מאדים כחצי שעה. מוסיפים 3 כפות קטשופ, מלח ופלפל, כפית סוכר, פפריקה ורבע כוס מים.
4. מאדים 5 דקות נוספות.
5. יוצרים 5 גומות, שופכים ביצה לכל גומה, מכסים ומבשלים 3-4 דקות.
6. פורסים מה עז לפרוסות דקיקות, מפזרים על המנה ומגישים.