פטריות פורטובלו צלויות ממולאות בגבינת גורגונזלה
מרכיבים:
2 כפות שמן זית ועוד 0.25 כוס לשלב מאוחר יותר. 6 פטריות פורטובלו גדולות ללא רגליים. 2 שיני שום קלופות וכתושות. חצי כוס גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר. 2 כפות עלי תימין קצוצים 2 כפות של עלי אורגנו קצוצים 3/4 כוס של פירורי לחם 1 כוס של גבינת גורגונזולה חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים את גבינת המסקרפונה עם השום, שמן הזית,האורגנו, התימין, המלח והפלפל יחד עם חצי מהכמות של גבינת הגורגונזולה. את התערובת מערבבים עד שמקבלים תערובת אחידה במרקם ובטעם.
3. יש להבריש את הפטריות משני הצדדים עם שמן זית ולהמליח אותם קלות. מניחים את הפטריות בתבנית (או על הגריל) בצד של הרגליים שלהם, מכניסים לתנור /לגריל למשך 3 דקות. לאחר מכן הופכים את הפטריות ונותנים להם עוד כ-2 דקות.
4. ממלאים את הפטריות בתערובת שיצרנו בסעיף 2 כאשר מקפידים לשים בחלק העליון את גבינת הגורגונזולה שנותרה לנו ומכניסים חזזרה לתנור עד שהגבינה נמסה (בערך 5-7 דקות).
5. מגישים חם!
תגובות
אין תגובות