מתכון ל’סלט ירושלמי’ במשלוח המנות:
120 גר’ עגבנייה
150 גר’ מלפפון
30 גר’ בצל סגול
10 גר’ פטרוזיליה קצוצה
50 גר’ ויניגרט לימון
45 גר’ טחינה
ביצה קשה – פרוסה
1/4 בייגל קלוי
גרגרי חומוס חמימים-אפשר גם מסוננים מקופסה
סלסילת לחמים + חמאה.
אופן ההכנה:
• קולים את הבייגל עם שמן זית וסומאק
• חותכים את כל הירקות ידנית
• מערבבים ומתבלים
• איך מתבלים נכון? – מניחים בתחתית הקערה את הבייגל הקלוי עם שמן זית וסומאק, מעליו את הסלט, מעליו כף טחינה, גרגרי חומוס בטמפרטורת החדר ומעל הכל ביצה פרוסה.
• הצעת הגשה עם יין: קאווה/ מוסקטו מבעבע, או כל יין קינוח צונן לפי הטעם.