חציל טלה • המתכון של יוהן בניסטי מ’קיטשן בר’
חציל טלה
מאת: יוהן בניסטי, שף מסעדת קיטשן בר בנתניה
מצרכים
– קילו בשר טלה טחון
– 100 גרם שומן טלה קצוץ
– 250 גרם תרד חלוט
– 70 גרם בצל לבן
– 25 גרם צנובר
– 25 גרם פטרוזיליה
– מלח
– פלפל
– 150 גרם טחינה גולמית
– 2 כפית מיץ לימון
– 150 גרם מים
– 2 ביצים
– חציל
אופן ההכנה
מאדים את הבצל עם השומן טלה מוסיפים את הצנוברים מוסיפים את הבשר הטחון מלח פלפל ובסוף את התרד החלוט.
לאחר מכן מוסיפים את החומר לקערה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים למסה אחידה ומניחים במקרר ל 10 דק רבע שעה.
פורסים את החציל בעובי 2.5 ס”מ וחוררצים בעזרת רינג בקוטר 8 ס”מ.
בתחתית אחת של הרינג שמים את הפרוסת החציל וממלאים את המסה שהכנו.
לאחר מכן ממלאים את הרינג מצפים את הבלילה בקמח,ביצה ופירורי לחם
(כמו השניצל).
מעבירים לטיגון עמוק5 דק עד שמזהיב,להגיש על אוטב עגבניות ומעל טחינה בקישוט פטרוזיליה קצוצה.
תגובות
אין תגובות