קציצת דג? קבלו את ה’פישבורגר’ של צחי בוקששתר

שלמה בן חיים
|
כ"ה אדר ב' התשע"ד / 27.03.2014 15:09
צחי בוקששתר, שף הרשת של ‘בלאק טו גו’ מגיש לכם מתכון של מנת ה’פישבורגר’ • 4 מנות דג שהן גם ‘המבורגר’ בתוך דקות, אם הכנתם את הבלילה מראש

“פישבורגר”

מאת: צחי בוקששתר, שף הרשת “בלאק”

חומרים ל 4 מנות:

 

  • 1 ק”ג פילה סלמון טרי או מופשר
  • 50 גרם סלמון מעושר
  • צרור בצל ירוק
  • שן שום אחת
  • מעט ג’ינג’ר מגורר
  • 4 כפות רוטב טריאקי טוב
  • מעט שמן קנולה לטיגון
  • לחמניות ותוספות להגשה

 

לרוטב:

 

  • 2 כפות חרדל דיז’ון משובח
  • 1 כף חרדל עם גרגרים
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

ב Black ממליצים לקצוץ חלק מבשר הסלמון בסכין לקוביות, כך נראה ונרגיש את הדג.