רעיון טעים ויצירתי לתפוח קרמל:
מערבבים במחבת בינונית 1/2 כוס מים בטבלת שוקולד נמס.
הקצף כדי לוודא שכל השוקולד התערבב.
מוסיפים 1/2 כוס חלב קוקוס ומקציפים שוב.
מפזריפ ג’לטין מלמעלה ומניחים לתמיסה לנוח כמה דקות.
מחממים שוב על אש נמוכה/בינונית ומערבבים שוב’ עד שכל הג’לטין מעורב בתמיסה.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר ומבשלים מעט עד שהסוכר נמס כולו בתמיסה. אפשר להוסיף צבע מאכל מועדף עד לקבלת צבע הקרמל הרצוי. לסיום אפשר לצקת 1/2 כוס שנאפס.
וכך מכינים:
חתוכים כמה תפוחים לאורכם, בדיוק באמצע.
מוציאים את תוכן התפוח בעזרת כף גלידה (או כל פטנט אחר).
מניחים את חצאים תפוחים בתבנית (רצוי עם שקעים כלשהם).
סוחטים מיץ לימון.
מברישים את פנים התפוח בעזרת לימון על מנת למנוע את השחרתו.
מכינים את הקרמל.
ממלאים את חצאי התפוחים בתערובת הקרמל.
מכניסים את התפוחים למקרר למספר שעות.
חותכים את התפוחים – כל חצי תפוח ל-4 פלחים.