החורף הקר כבר כאן: משקאות שוקולדים בשחור ולבן
לקראת הימים הגשומים: רשת קפה גרג מציעה משקה שוקולדי מחמם ומענג - האחד שחור, השני לבן • נדב מרום, שף קפה גרג, על המצרכים ואופן ההכנה
משקה שוקולד חם:
240 גרם שוקולד מריר איכותי(70% מוצקי קקאו)
250 סמ”ק שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן הכנה:
• להביא את השמנת מתוקה והחלב לרתיחה
• להנמיך את האש ללהבה נמוכה
• להוסיף את השוקולד
• לערבב עד קבלת מרקם חלק
• ניתן לקשט עם שוקולד מקופלת/לבבות שוקולד
משקה שוקולד לבן חם:
320 גרם שוקולד לבן
מקל וניל
250 סמ”ק שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן הכנה:
• להביא את השמנת מתוקה והחלב לרתיחה
• להנמיך את האש ללהבה נמוכה
• להוסיף את השוקולד ואת הגרגירים שבתוך המקל הווניל
• לערבב עד קבלת מקרם חלק
• ניתן לקשט עם שוקולד מקופלת לבן/לבבות שוקולד לבן
תגובות
אין תגובות