עונג שבת • אנטריקוט מיושן בגריל בארומת רוזמרין

שרי רוט
25 באפריל 2014    אין תגובות
מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, מציע מתכון בשר עסיסי, שיהפוך את הארוחה לחוויה קולינארית עשירה במיוחד - בקלי קלות
צילום: 
No featured image found.

חומרים לחמישה סועדים:

1 ק"ג אנטריקוט מיושן איכותי

5 כפות שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

5 יח' ענפים (קטנים) של רוזמרין

אופן הכנה:

1. חותכים את האנטריקוט ל- 5 נתחים.

2 מוצאים את הבשר כרבע שעה לפני רצוננו להניח אותו על הגריל (על מנת שיקבל את טמפרטורת החדר).

3 מורחים את השמן על הבשר.

4 מניחים את עלי הרוזמרין על הגריל ועליו מניחים את הבשר, כאשר הבשר על האש ממלחים ומפלפלים אותו ומכינים אותו למידה הרצויה.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram