שגרה ‘על האש’ • מתכון: פרגיות בניחוח לימון וג’ינג’ר
קבלו מתכון לפרגיות 'על האש' • מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, מציע מתכון בשר עסיסי, בניחוח לימון וג'ינג'ר שיהפוך את הארוחה לחוויה קולינארית עשירה במיוחד
חומרים לחמישה סועדים:
1 ק”ג פרגיות (כרעיים עוף, ללא עצמות וללא עור)
1/4 כוס לימון טרי
1 כפית ג’ינג’ר טרי מגורד
1/2 כפית קארי
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית שום
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
1. פותחים את הפרגיות (כמו שניצל).
2. מערבבים את כל החומרים למרינדה.
3. יוצקים את המרינדה על הפרגיות כחצי שעה לפני הנחת הבשר על הגריל.
4. מניחים את הבשר על הגריל , עד שהוא זהוב משני צדיו.
תגובות
אין תגובות