קבלו את המתכון המקורי מבן & ג'ריס: הכנת קינוח בבית של בצק עוגיות

Haredim 10
March 27, 2025   
Photo: 
רובי מיכאל

"בצק עוגיות" של בן & ג'ריס הוא אחד מסימני ההיכר הייחודיים והבולטים של הגלידה האהובה. ניתן למצוא מגוון רחב של מוצרי 'בצק עוגיות' של בן&ג'ריס בשוק, החל מהפיינט בצק עוגיות, סנד-וויץ' בצק עוגיות, שלגון פיס פופ בצק עוגיות וגם את הפיסס בצק עוגיות - חטיפי בצק עוגיות שהשיקו לאחרונה בן & ג'ריס, בגודל ביס עם ליבת בצק עוגיות.

אוהבי הבצק עוגיות ישמחו לגלות כי בן & ג'ריס שיתפו לאחרונה, יחד עם רובי מיכאל, את המתכון המקורי - רק של הבצק האייקוני ואהוב, הייחודי כל כך לגלידת בן&ג'ריס.

מדובר במתכון קל להכנה ובטוח לאכילה גם ללא אפיה של הטעם האהוב והמתוק, לנשנוש מושלם, תוספת אקסטרה של בצק לגלידה האהובה, או כבסיס לאפיית עוגיות.

המצרכים:

כוס קמח לבן מפוסטר – 140 גרם
כוס סוכר חום דמררה – 200 גרם
120 גרם חמאה קרה
2 כפות שמנת מתוקה – 20 גרם
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח דק
חצי כוס שוקולד צ׳יפס – 75 גרם

אופן ההכנה וזמן הכנה: 15 דקות

  • ראשית נפסטר את הקמח.
    מחממים תנור על 120 מעלות טורבו.
    במגש מרופד נייר אפייה מרדדים את הקמח ומכניסים לתנור למשך 12 דק׳, לאחר 6 דק׳ יש לערבב עם מזלג את הקמח ולהמשיך עוד 6 דק׳ בתנור.
    מוציאים את הקמח המפוסטר לצינון של כ-15 דק׳ ועד לטמפ׳ החדר.
  • בקערה של המיקסר שופכים כוס סוכר וקוביות של חמאה קרה. מפעילים את המיקסר על מהירות איטית יחד עם וו פדל עד לקבלת תערובת קלילה ורכה.
  • מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ומלח. ממשיכים ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. עוצרים ומוסיפים את הקמח המפוסטר פנימה. מפעילים את המיקסר בחזרה עד לקבלת בצק.
  • מוסיפים את השוקולד צ׳יפס, ערבוב אחרון וסיימנו!
  • מגישים ונהנים! ניתן לאכול מיד או לשמור במקרר בקופסה אטומה עד שבוע או חצי שנה במקפיא.
    ואם תרצו, אפשר גם לאפות ולאכול כעוגיות.

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram