For the dough:
2 eggs
1/4 cup oil
2 cups flour
1/4 cup lukewarm water
A pinch of salt
• ללוש לבצק, לרדד, לקרוץ לעיגולים בעזרת כוס ולמלא במלית המועדפת עליכם – עוף או בקר.
For the chicken filling:
Cooked chicken (from the soup) crumbled with a fork
A few breadcrumbs
1/2 egg
Fried onions
A little salt
For the ground beef filling:
1 large onion, cut into small cubes and fried until golden brown
250 grams of minced meat
A little salt and pepper
• Fry the minced meat together with the onion until it changes color.
• Place the minced meat on a plate with paper towels to absorb all the oil.
• Cool and chop the filling well with a knife.
• Mix with a little salt and pepper
For the potato filling:
1 medium-sized potato, cooked until fully tender, mashed well
1 large onion, cut into small cubes and fried until golden brown
A little salt and pepper
Mix well.
Preparing the kraut:
• לערבב היטב ולמלא את בצק הקרעפלאך
• לסגור את הקצוות בעזרת מזלג
• להרתיח סיר עם מים ומעט מלח
• להחליק את הקרעפלאך למים הרותחים
• Cook for about 20 minutes
• להגשה יפה: לתפוס את שתי הקצוות של הקרעפלאך ולחבר יחד על ידי לחיצה עם האצבעות – כמו בתמונה (לחצו עליה להגדלה):
[gallery]