רוצים נשנוש טעים לפסח? נסו קליפות פריכות של תפוחי אדמה

June Green
21 בMarch 2023   
Photo: 
גרונדיג
Ingredients:

פסים של קליפות מ-4 תפוחי אדמה
שמן זית או שמן לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם

How to prepare:

1. מחממים את התנור ל-220 מעלות.

2. מכינים תבנית עם נייר אפייה.

3. טובלים את הקליפות בשמן זית.

4. שמים את הקליפות בשכבה אחת על תבנית העוגיות ומפזרים מלח ופלפל.

5. אופים במשך 15 דקות או עד שהם פריכים וצבעם זהוב, בודקים מדי פעם כדי לוודא שהם לא יישרפו.

6. מוציאים מהתנור ומגישים.

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram