500 grams thinly sliced chicken breast
Deep frying oil
For the batter:
2 eggs
1 tablespoon grainy Dijon mustard and/or 1 teaspoon Master Chef's smooth Dijon mustard
1 tablespoon Master Chef garlic mayonnaise
1 tablespoon Master Chef sweet chili sauce
For coating:
1 cup flour
1 cup cornstarch
Egg batter
2 cups Master Chef golden breadcrumbs
1. Prepare two bowls: in one, mix the batter ingredients, in the other, sprinkle with breadcrumbs.
2. Soak the sliced chicken breast in the batter for 10 minutes.
3. Coat the pieces with breadcrumbs and place in the refrigerator for half an hour.
4. Heat oil for semi-deep frying in a wide frying pan.
5. Fry the sliced pieces until nicely and deeply golden brown on both sides.
1. בטורטיה (ראפ) – מורחים טורטיה במיונז שום לחיץ מאסטר שף, מוסיפים אבוקדו, עגבניות וכוסברה. מוסיפים רצועות שניצל ומגלגלים.
2. בבגט, בסגנון מוקפץ תאילנדי – מערבבים בקערה רצועות של כרוב, גזר ופלפל עם רוטב טריאקי מאסטר שף. מורחים את הבגט במיונז לחיץ ספייסי מאסטר שף וממלאים בירקות וברצועות שניצל. ניתן להוסיף גם רוטב סרירצ'ה מאסטר שף בסיום.
3. בלחמניה – בסגנון יום שישי, עם מטבוחה וירקות – מבשלים עגבניות מאסטר שף עם פלפלים, פפריקה ושום, על אש קטנה במשך שעה וחצי. מורחים בלחמניה, מוסיפים שניצל ואם רוצים גם פרוסות חציל מטוגנות.