מתכוננים לחגים • והפעם: עוף במשמש מהמטבח היהודי-אשכנזי

Sherry Roth
8 בSeptember 2014   
Photo: 
געהאקטע לעבער מתכונים מובחרים מהמטבח היהודי האשכנזי

מרכיבים:

6 כרעיים של עוף

3 כפות ריבת משמש

2 כפות רוטב סויה

1 כף סוכר דמררה

1 onion

4 שיני שום

3 כפות שמן

111 גרם משמשים מיובשים

1 כפית מלח

1/3 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מבקשים מהקצב להפריד את הכרעיים לשני חלקים – שוק וירך.

2. פורסים את הבצל לפרוסות. בסיר מטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו

3. מוסיפים את העוף ומטגנים מעט ומוסיפים את שאר המרכיבים וכוס מים.

4. מבשלים עד שהעוף יתרכך מגישים על אורז לבן.

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram