6 עלי סיגר
3 כפות קמח לבן
5 מ"ל מים
למלית הסיגר:
פילה ברמנודי, 2 יחידות
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן בזיליקום קצוץ
2 שיני שום קצוץ
1/4 פלפל צ'ילי אדום קצוץ
כף שמן זית
כפית פלפל שחור
A teaspoon of salt
כפית כמון
חופן עלי תרד קצוצים וחלוט במים
שמים את הדג במעבד מזון וטוחנים
בקערה מניחים את מצרכי המילוי ומערבבים היטב
בקערה שמים את הקמח והמים. מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה
לוקחים עלה סיגר מברישים בפינות עם תערובת הקמח והמים
מניחים בקצה העלה תערובת מילוי ומהדקים לצורת סיגר ומטגנים בשמן עמוק
Ingredients:
ליטר יוגורט 3% שומן
מלפפון חמוץ מגורד
חופן עלי שמיר קצוץ
2 שיני שום כתושות
2 tablespoons olive oil
קליפה מגוררת מחצי לימון
חצי כפית מלח.
How to prepare:
לוקחים בד נקי ושמים את היוגורט ומניחים למשך 24 שעות במקרר
לאחר 24 שעות מניחים את שאר המרכיבים מעל היוגורט מערבבים היטב ומצלחתים
מטגנים את הסיגרים ומניחים ליד הצזיקי