תנסו את זה בבית: מתכון לסיגר דגי ברמונדי על מצע של צזיקי יווני

June Green
August 4, 2022   
Photo: 
אבי לביא
Ingredients:

6 עלי סיגר

3 כפות קמח לבן

5 מ"ל מים

למלית הסיגר:

פילה ברמנודי, 2 יחידות

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן בזיליקום קצוץ

2 שיני שום קצוץ

1/4 פלפל צ'ילי אדום קצוץ

כף שמן זית

כפית פלפל שחור

A teaspoon of salt

כפית כמון

חופן עלי תרד קצוצים וחלוט במים

How to prepare:

שמים את הדג במעבד מזון וטוחנים

בקערה מניחים את מצרכי המילוי ומערבבים היטב

בקערה שמים את הקמח והמים. מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה

לוקחים עלה סיגר מברישים בפינות עם תערובת הקמח והמים

מניחים בקצה העלה תערובת מילוי ומהדקים לצורת סיגר ומטגנים בשמן עמוק

לציזיקי היווני:

Ingredients:

ליטר יוגורט 3% שומן

מלפפון חמוץ מגורד

חופן עלי שמיר קצוץ

2 שיני שום כתושות

2 tablespoons olive oil

קליפה מגוררת מחצי לימון

חצי כפית מלח.

How to prepare:

לוקחים בד נקי ושמים את היוגורט ומניחים למשך 24 שעות במקרר

לאחר 24 שעות מניחים את שאר המרכיבים מעל היוגורט מערבבים היטב ומצלחתים

מטגנים את הסיגרים ומניחים ליד הצזיקי

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram