רוצים דגים בתשעת הימים? מתכון למעדן של דג: סלמון כבוש גברלקס

June Green
2 בAugust 2022   
Photo: 
אבי לביא
Ingredients:

נתח סלמון טרי במשקל 400 גרם

כף ויסקי

צרור שמיר חתוך גס

צרור כוסברה חתוך גס

1/2 teaspoon black pepper

כף זרעי כוסברה קלויים

1/4 כוס מלח גס

1/4 כוס סוכר חום

קליפה מגוררת מתפוז

קליפה מגוררת מלימון

How to prepare:

•  מושחים את הסלמון בויסקי

•  מערבבים בקערה מלח, סוכר, קליפות לימון ותפוז, זרעי כוסברה ופלפל

•  בעוד קערה מערבבים את העשבי התיבול. לוקחים תבנית, מרפדים בחצי מכמות העשבי תיבול מעליו, מוסיפים חצי מכמות תערובת התבלינים, מניחים את הדג מעל, מוסיפים מעל הדג את יתרת התערובות, משטחים היטב שהדג יהיה עטוף בכל הכיוונים.

• עוטפים את המגש, מניחים במקרר למשך 24 שעות.

•  לאחר 24 שעות מנקים את הדג מתערובת הכבישה ומגישים.

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram