שטרודל קל להכנה וטעים? קבלו מתכון מנצח של עוגת תפוח בדבש

June Green
June 16, 2022   
Photo: 
דן פרץ
הרכיבים:

2 תפוחים ירוקים מזן גרנד סמית, מקולפים, ללא הליבה, חתוכים לקוביות קטנות

2 כפות קמח שקדים

2 כפיות אבקת אפיה

A pinch of salt

½ כפית קינמון

½ כוס חלב דל שומן/ משקה סויה/ שקדים/ שיבולת שועל

2 eggs

1 פקק תרכיז משקה אלוורה הרבלייף (פרווה)

דבש להגשה

רצוי להעשיר בחלבון באמצעות:

7 כפות מדידה אבקת פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין הרבלייף (פרווה)

2 כפות מדידה אבקת חלבון הרבלייף (חלבי)

How to prepare:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 20 ס״מ ומרפדים בנייר אפיה.

2. מניחים בקערה את אבקת הפורמולה 1 וניל כשר למהדרין, אבקת החלבון, אבקת האפייה, קמח השקדים ,קורט המלח והקינמון ומערבבים היטב.

3. בקערה נפרדת, מניחים את החלב, הביצים ותרכיז משקה האלוורה ומערבבים היטב.

4. מוסיפים את התערובת היבשה לבלילה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.

5. מקפלים פנימה את קוביות התפוחים.

6. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת מרית משטחים לשכבה אחידה.

7. אופים 25-30 דקות, עד להזהבה. העוגה מוכנה כשמחדירים קיסם למרכז והוא יוצא יבש. מחלצים את העוגה מהתבנית ומצננים על גבי רשת.

8. לפני ההגשה יוצקים מעט דבש מעל העוגה.

• המתכון באדיבות הרבלייף
en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram