ממטבחה של אמא I ממכר: לביבות תירס ביתיות וטעימות בטירוף

June Green
December 3, 2021   
Photo: 
Chef Israel Kreuzer
המרכיבים:

1 קופסת שימורי תירס

2 כפות גדושות קמח

2 eggs

1 כפית מחוקה מלח

(1 כפית אבקת אפיה - לא חובה)

שמן לטיגון

How to prepare:

• לערבב היטב את מרכיבי הלביבה ולטגן בשמן עמוק, עד הזהבה

• הערה: להיזהר מתירסים שיוצאים מהלביבות ומתחממים.  הם עלולים לקפוץ מהמחבת והם רותחים

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram