מהיר וקל להכנה: מתכון לעוף עם בטטה, שום ופטריות ברוטב טריאקי

June Green
15 בOctober 2021   
Photo: 
Chef Israel Kreuzer
Ingredients:

5 משולשים עוף

2 בטטות חתוכות לרצועות

5 פטריות שלמות

5 שיני שום קלופות שלמות

5 כפיות טריאקי

5 כפיות שמן

כפית רוטב סויה אמיתי

מעט פרוסות פלפל צ'ילי חריף

How to prepare: 

• לערבב הכל היטב

• לסדר בתבנית את העוף יחד עם הירקות

• לכסות ולאפות כשעה על 200 מעלות מכוסה + כעשרים דקות ללא מכסה

 

להצטרפות לקבוצת 'ישראל מבשל חגיגה' של שף ישראל קרויזר - Click here

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram