רעבים? מתכון קל להכנה של עוף ופטריות מוקפצים ברוטב טריאקי

June Green
12 בOctober 2021   
Photo: 
Chef Israel Kreuzer
Ingredients: 

רצועות בעובי 1 ס"מ מנתח של חזה עוף או מסטייק פרגית

חופן פטריות חתוכות לרבעים

1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות

חופן שעועית ירוקה,

כמה טבעות פלפל חריף

לרוטב:

1 כף רוטב סויה אמיתי

2 כפות רוטב טריאקי.

להגשה:

בצל ירוק פרוס

שומשום

How to prepare:

• לחמם מחבת עד שמעלה עשן

• להוסיף מעט שמן ולהקפיץ את העוף, הפטריות והירקות

• להקפיץ יחד כנה דקות

• להוסיף את הרוטב ולערבב היטב

• לכבות את האש ולהגיש עם אורז לבן/ נודלס, לקשט עם בצל ירוק ושומשום.

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram