דואט פילה דניס ואמנון ברוטב לימון ועגבניות מיובשות

Sherry Roth
21 בAugust 2014   
מתכוננים לחגים: בשלושת ימי ראש השנה תמצאי עצמך מגישה 6 פעמים מנת דג • מאיר רוזנברג , שף מלון רימונים גלי כנרת, מציע לגוון: דואט פילה דג דניס ופילה דג אמנון – ברוטב לימון ועגבניות מיובשות
Photo: 
No featured image found.

חומרים ל-5 סועדים:

0.5 ק"ג פילה דג סלמון

5 י"ח פילה דג אמנון

5 כפות שמן זית

קורט פלפל לבן

A teaspoon of salt

כפית שום טחון

5 כפות מיץ לימון

חומרים לרוטב:

¼ כוס מיץ לימון

¼ כוס יין לבן

קורט פלפל לבן

A teaspoon of salt

קורט זנגביל

פילה לימון (משני לימונים)

0.5 כוס (רצועות) עגבניות מיובשות

1.5 כוס מים

כף קורנפלור

Preparation method:

  1. משרים את הדגים בשמן זית, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל 30 דקות.
  2. מערבבים את כל חומרי הרוטב למעט חצי כוס מים והקורנפלור ומבשלים 5 דקות בחום נמוך.
  3. מערבבים את חצי הכוס מים עם הקורנפלור ויוצקים לנוזל הרותח, לאחר רתיחה נוספת מכבים את הגז.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מכניסים את הדגים (לאחר שסידרנו בתבנית) ל10 דקות.
  5. מניחים את הדגים דג סלמון ודג האמנון במרכז הצלחת ומסביב יוצקים את הרוטב.

 

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram