השף פנחס בלשניקוב מציג: סלט תפוחי אדמה וזיתים ברוטב חרדל

June Green
31 בMay 2016   
קל להכנה וטעים אש: כל מה שאתם צריכים בשביל הסלט הטעים הזה של השף פנחס בלשניקוב - זה תפוחי אדמה, ביצים וזיתים. טוב, ויש עוד כמה מצרכים קטנים
Photo: 
No featured image found.

Ingredients:

3 תפו"א מבושלים פרוסים לפרוסות.

3 ביצים קשות פרוסות.

1 כוס זיתים פרוסים.

1 בצל סגול בינוני פרוס.

1 עלה סלרי פרוס דק דק.

1 חופן עלי פטרוזיליה קצוצים.

 מצרכים לרוטב:

4 כפות מיונז.

1 כף חרדל.

1/4 כפית מלח.

קורט פלפל שחור.

1 כף סוכר.

1/4 כפית פפריקה.

1/4 כוס שמן.

1 כף חומץ.

 How to prepare:

• להניח את כל מרכיבי הסלט בקערה.

• לערבב את כל מרכיבי הרוטב למרקם אחיד. ולצקת מעל הסלט ולערבב בעדינות.

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram