ירקות מוקפצים עם גבינת עיזים

Sherry Roth
21 בMay 2015   
שושי הלר מ'אותנטיות' שילבה במתכון הירקות המוקפצים שלה גבינת מה-עז, מבית 'משק צוריאל' • כך תכינו חגיגה צבעונית במחבת אחת • ויש גם הצעת שדרוג
Photo: 
No featured image found.

חומרים:

 2  קישואים חתוכים לקוביות

4  פלפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות

 1 בצל גדול חתוך לקוביות

 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

 80 גר׳ גבינת מה-עז

רסק עגבניות

חצי כוס מים רותחים

צ׳ילי מתוק

סוכר, מלח ופלפל

שמן קנולה לטיגון

 tt

How to prepare:

  1. מטגנים במחבת את קוביות הירקות, אפשר להוסיף סוגים עוד לפי הטעם (והמלאי).
  2. בינתיים בקערה שמים רסק עגבניות, חצי כוס מים רותחים ולפי הטעם: צ׳ילי, מלח פלפל וסוכר. מערבבים היטב, יוצקים על הירקות במחבת וממשיכים בערבוב. לקראת סיום הטיגון, מוסיפים נתחים קטנים מהגבינה ומערבבים בעדינות.
  3. כדאי להגיש מיד, עם לחם או פיתה טריה.
  4. מי שתרצה לתת לזה טוויסט נוסף, יכולה להוסיף לטיגון לפני הגבינה ביצה טרופה, ולערבב עם הירקות ואז להוסיף את הגבינה.
en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram