קיש חצילים עם גבינה בולגרית

Sherry Roth
19 בMay 2015   
אסתי טיגרמן שילבה במתכון הקיש חצילים שלה גבינה בולגרית וחמאה מבית 'משק צוריאל' • אילו מרכיבים צריך וכיצד מכינים? הכל בפנים
Photo: 
No featured image found.

 מרכיבים:

For the dough:

125 גר' חמאה של משק צוריאל חתוכה לקוביות

200 גר' קמח

1 כפית סוכר

3 כפות מים קרים

1/2 כפית חומץ

למילוי:

2 חצילים בינוניים

250 גר' גבינה בולגרית של משק צוריאל

2 בצל סגול

1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים גס

10 שיני שום

לרויאל

1 שמנת מתוקה

2 eggs

50 גר קורנפלור

1 כפית מלח

1/2 teaspoon black pepper

How to prepare:

 
1. מכינים את הבצק: במעבד מזון שמים את קוביות חמאה, קמח ומלח, מעבדים עד להיווצרות פירורים.

2. מוסיפים את הנוזלים ומעבדים בפולסים קטנים עד שהפירורים נהפכים לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.

3.  מחממים תנור ל180 מעלות.

4.  מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק, משמנים תבנית לקיש, משטחים את הבצק היטב לדפנות, מחוררים עם מזלג בכמה מקומות, אופים 10 דק ומצננים.

5.  חותכים את חצילים לקוביות, פורסים את השום מכניסים לתנור עם שמן פלפל uמלח כ20 דק, עד שהחציל מתרכך.

6. את הבצלים פורסים לטבעות ומזהבים במחבת עם קצת שמן ומלח.

7. מסדרים על קלתית הבצק את החצילים עם הבצל וקוביות גבינה חתוכות.

8. מערבבים את כל חומרי הרויאל ושופכים מעל הירקות.

9. מפזרים מלמעלה אגוזי מלך.

10. אופים כ40 דק, עד שהקיש זהוב ויפה והתערובת יציבה.

בתיאבון!

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram