פשטידה חלבית עם בולגרית

Sherry Roth
18 בMay 2015   
לכבוד חג השבועות: מירי שילבה במתכון הפשטידה החלבית שלה את הבולגרית מבית 'משק צוריאל' • אלו המצרכים, זו צורת ההכנה
Photo: 
No featured image found.

המתכון מתאים לתבנית אינגליש קייק. אפשר לחלק לשניים תבניות ולקבל פשטידה קצת יותר נמוכה או להשתמש בתבנית שקעים למנות אישיות.

Ingredients:

כוס טבעות זיתים

כוס גרגרי תירס

3 ביצים גדולות

5 כפות שמן (אני שמה פחות)

גביע שמנת חמוצה

100 גר' גבינה בולגרית מגורדת

3/4 כוס קמח

כפית אבקת אפיה

5 פרוסות גבינה צהובה

A pinch of black pepper

מעט כמון

A little salt

לגיוון פירורי לחם מוזהבים

How to prepare:

  1. לחתוך את הגבינות לקוביות קטנות.
  2. לערבב את כל החומרים יחד לתערובת אחידה.
  3. לרפד תבנית בניר אפיה, או לשמן תבנית שקעים.
  4. אפשר לפזר מעט פירורים מוזהבים על התבנית.
  5. לצקת את הבלילה לתבנית ולפזר מעל פירורים מוזהבים.
  6. לאפות בחום בינוני 180 מעלות, כחצי שעה, עד שהפשטידה מקבלת גוון זהוב ומתייצבת.

המתכון מבוסס על מתכון דומה:

www.nikib.co.il/food-for-kids/7057

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram