קרם ברולה ללא מוצרי חלב

Sherry Roth
12 בMay 2015   
השף מאיר רוזנברג ממלון 'גלי כנרת' עם עוד מתכון צמחוני לחג השבועות: קרם בורלה • כך תכינו בשישה שלבים
Photo: 
No featured image found.

חומרים ל-5 מנות:

600 סמ"ק חלב קוקוס

1/2 כוס סוכר

1/2 כפית תמצית וניל

1 כף קורנפלור

1/4 כוס מים

2 כפות סוכר חום

Preparation method:

1. מבשלים על חום נמוך את חלב הקוקוס עם הסוכר (1/2 כוס) והתמצית וניל.

2. לאחר רתיחה ממשיכים בישול על חום נמוך עוד 3 דקות.

3. מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים ומוזגים לחלב קוקוס הרותח, מערבבים ולאחר רתיחה מכבים את האש.

4. מוזגים את הרוטב לקערות חרס (קטנות) ומקררים עד לקבלת מרקם קשה

5. מפזרים את הסוכר החום בכל קערה ובעזרת ברנר ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל.

6. מקררים ומגשים.

שבועות

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram