חציל טלה • המתכון של יוהן בניסטי מ'קיטשן בר'

Shlomo Ben Haim
March 27, 2014   
מי אמר ש'מוסקה' היא המתכון היחיד בו בשר וחציל יושבים זה על גבי חברו והופכים למנת סנדוויץ' טעימה? • נסו את ה'חציל טל' של יוהן בניסטי, מנה חכמה וטעימה וגם מהירת הכנה
Photo: 
No featured image found.

חציל טלה

מאת: יוהן בניסטי, שף מסעדת קיטשן בר בנתניה

מצרכים

-          קילו בשר טלה טחון

-          100 גרם שומן טלה קצוץ

-          250 גרם תרד חלוט

-          70 גרם בצל לבן

-          25 גרם צנובר

-          25 גרם פטרוזיליה

-          מלח

-          פלפל

-          150 גרם טחינה גולמית

-          2 כפית מיץ לימון

-          150 גרם מים

-          2 ביצים

-          חציל

How to prepare

מאדים את הבצל עם השומן טלה מוסיפים את הצנוברים מוסיפים את הבשר הטחון מלח פלפל ובסוף את התרד החלוט.

לאחר מכן מוסיפים את החומר לקערה.

מוסיפים את הביצים ומערבבים למסה אחידה ומניחים במקרר ל 10 דק רבע שעה.

פורסים את החציל בעובי 2.5 ס"מ וחוררצים בעזרת רינג בקוטר 8 ס"מ.

בתחתית אחת של הרינג שמים את הפרוסת החציל וממלאים את המסה שהכנו.

לאחר מכן ממלאים את הרינג מצפים את הבלילה בקמח,ביצה ופירורי לחם
(כמו השניצל).

מעבירים לטיגון עמוק5 דק עד שמזהיב,להגיש על אוטב עגבניות ומעל טחינה בקישוט פטרוזיליה קצוצה.

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram