8 יחידות בננות
1.5 כוס קוקוס
4 ביצים
5 כפות סוכר
3 כפות אבקת סוכר
A teaspoon of vanilla extract
קורט קינמון
1 cup flour
10 גרם אבקת אפיה
שמן לטיגון
1. לפרוס את הבננות לפרוסות.
2. לערבב את כל החומרים יחד וליצור לביבות בעזרת כף.
3.לטגן בשמן חצי עמוק עד לקבלת גוון חום זהוב.
4. בהגשה לפזר אבקת סוכר.
1 ק"ג פלפל אדום
1ק"ג פלפל ירוק
1 ק"ג פלפל צהוב
1 cup flour
4 ביצים
10 גרם אבקת אפיה
1 כף טרגון קצוץ
כפית שום קצוץ
מלח, פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
1/2 כוס שמן זית
Preparation method:
1.מתבלים את הפלפלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס.
2. קולים את הפלפלים בגריל.
3. מקלפים את הפלפלים וחותכים אותם לרצועות.
4.מערבבים את כל החומרים יחד ומטגנים עד לקבלת צבע חום זהוב
500 גרם קמח
2 eggs
100 גרם מרגרינה
25 גרם שמרים
A pinch of salt
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
שמן לטיגון
חומרים לקרם ערמונים:
0.5 ק"ג ערמונים
1/2 ליטר שמנת
200 גרם שוקולד לבן
3 כפות אבקת נוגט
2 כפות סוכר חום
אופן הכנה של הסופגניות:
1.מערבבים את השמרים עם 1/4 כוס מים וכף קמח ומשרים כ-5 דקות.
2.מקציפים את הביצים והסוכר.
3. ממסים את המרגרינה.
4. מערבבים את כל החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. נותנים לבצק לנוח כ -30 דקות.
5. יוצרים 12 עיגולים מהבצק, ונותנים לבצק לנוח עוד כ-30 דקות.
6. מחממים את השמן ומטגנים את הסופגנייה מכל צד עד לקבלת צבע זהוב.
אופן הכנה קרם ערמונים:
1.חורצים את הערמונים ואופים בתנור בחום 200 מעלות 15 דקות, לאחר מקלפים את הערמונים.
2. מערבבים את הערמונים עם השמנת, אבקת הנוגט והסוכר ומרתיחים בחום נמוך שתי דקות.
3. לאחר שמורדים מהאש, מוספים את השוקולד הלבן ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
4. מעברים את הקרם למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מחיית קרמית ואחידה.
5. מקררים את הקרם ומזלפים לתוך הסופגנייה.