מתכון זריז לארוחת צהרים: רצועות הודו לטיגון

Sherry Roth
16 בJune 2014   
הילדים מגיעים מבית הספר רעבים, אבל לך אין את כל הזמן שבעולם כדי להיערך? ברצועות הודו תוכלי להשתמש כתוספת טעימה לחביתות, כתוספת חגיגית וקריספית לסלטי ירקות, ואפילו סתם כנשנוש
Photo: 
No featured image found.

הילדים מגיעים מבית הספר רעבים, אבל לך אין את כל הזמן שבעולם כדי להיערך?  'עוף טוב' מציגה: רצועות הודו, לשדרוג כל מנה ותבשיל, עם הערכים התזונתיים של בשר הודו.

ברצועות תוכלי להשתמש כתוספת טעימה לחביתות, כתוספת חגיגית וקריספית לסלטי ירקות, ואפילו סתם כנשנוש טעים.

מתכון לביצים כמו באמריקה – עם רצועות הודו לטיגון:

Ingredients:

חבילת רצועות הודו לטיגון של עוף טוב

2 tablespoons olive oil

2 eggs

מלח ופלפל לפי הטעם

Preparation instructions:

חותכים רצועות הודו לטיגון לרצועות ברוחב של 2 ס"מ

מחממים 2 כפות שמן זית במחבת

מטגנים את רצועות ההודו כ-5 דקות מכל צד עד לקבלת גוון כהה ומרקם קריספי. מניחים בצד.

מכינים ביצים לפי הטעם (חביתה, עין, עין הפוכה, מקושקשת)

אוכלים בתיאבון רב עם לחם טוב וסלט בצד.

en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram